Wij…
Op 26-jarige leeftijd waagde Bernard als ambitieuze chef de sprong. Vol passie nam hij het toen al bekende restaurant Vienna aan het Lokerse Stationsplein over en toverde hij het om tot Bistro Vienna. Na een periode waarin successen en uitdagingen elkaar afwisselden, kwam Connie – het ontbrekende ingrediënt - het team in 2013 versterken. Zij maakte het recept compleet. Samen zorgden ze er met hart en ziel voor dat Bistro Vienna tot begin 2022 uitgroeide tot een gevestigde waarde in het Waasland.
Tijden veranderen, u verandert, wij veranderen….
Na vijftien jaar besloten we om een nieuwe weg in te slaan en ons restaurant een complete make-over te geven. We combineerden de authentieke uitstraling van het pand met een moderne touch. Het resultaat? Een huiskamerrestaurant met plaats voor 22 personen dat baadt in een warme, ongedwongen sfeer. Een ontmoetingsplek waar sociaal en culinair genieten centraal staat en waar de essentie van ons restaurant helemaal duidelijk wordt: gezellig tafelen.
Chef’s table…
Geef je ogen de kost en volg de magie mee vanop de eerste rij. Met de chef’s table ervaar je via een culinaire voorstelling op een unieke manier de bruisende vibe van de keuken. Van dichtbij zie je hoe Bernard in zijn natuurlijke habitat lokale ingrediënten verwerkt en bereidt. Onze chef’s table biedt plaats voor max. 4 personen. Dit is een hoge tafel direct aan het fornuis.
Kinderen…
We ontvangen iedereen met plezier in ons restaurant. Ook kinderen zijn van harte welkom! Hoewel we geen kindermenu aanbieden, kunnen ze steeds opteren voor de lopende menu.
Om het bewegingscomfort van onze zaalmedewerkers en gasten te garanderen, vragen we u vriendelijk om kinderwagens thuis te laten.
Private dining…
Wil je graag een groepsdiner of lunch hosten? Dat kan perfect. Beide formules zijn volledig gepersonaliseerd en zijn mogelijk via een reservatie op aanvraag. Een buy-out voor lunch of diner is mogelijk vanaf 18 tot max. 24 personen.
Aanpassingen…
We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met allergieën en dieetwensen van onze klanten, maar door de complexiteit van de gerechten zijn onze aanpassingsmogelijkheden beperkt. De volgende zaken passen we graag voor je aan, indien gewenst:
Vegan gerechten kunnen we spijtig genoeg niet aanbieden.
We kijken ernaar uit om jullie cilinair te verwennen!
Connie en Bernard
Op 26-jarige leeftijd waagde Bernard als ambitieuze chef de sprong. Vol passie nam hij het toen al bekende restaurant Vienna aan het Lokerse Stationsplein over en toverde hij het om tot Bistro Vienna. Na een periode waarin successen en uitdagingen elkaar afwisselden, kwam Connie – het ontbrekende ingrediënt - het team in 2013 versterken. Zij maakte het recept compleet. Samen zorgden ze er met hart en ziel voor dat Bistro Vienna tot begin 2022 uitgroeide tot een gevestigde waarde in het Waasland.
Tijden veranderen, u verandert, wij veranderen….
Na vijftien jaar besloten we om een nieuwe weg in te slaan en ons restaurant een complete make-over te geven. We combineerden de authentieke uitstraling van het pand met een moderne touch. Het resultaat? Een huiskamerrestaurant met plaats voor 22 personen dat baadt in een warme, ongedwongen sfeer. Een ontmoetingsplek waar sociaal en culinair genieten centraal staat en waar de essentie van ons restaurant helemaal duidelijk wordt: gezellig tafelen.
Chef’s table…
Geef je ogen de kost en volg de magie mee vanop de eerste rij. Met de chef’s table ervaar je via een culinaire voorstelling op een unieke manier de bruisende vibe van de keuken. Van dichtbij zie je hoe Bernard in zijn natuurlijke habitat lokale ingrediënten verwerkt en bereidt. Onze chef’s table biedt plaats voor max. 4 personen. Dit is een hoge tafel direct aan het fornuis.
Kinderen…
We ontvangen iedereen met plezier in ons restaurant. Ook kinderen zijn van harte welkom! Hoewel we geen kindermenu aanbieden, kunnen ze steeds opteren voor de lopende menu.
Om het bewegingscomfort van onze zaalmedewerkers en gasten te garanderen, vragen we u vriendelijk om kinderwagens thuis te laten.
Private dining…
Wil je graag een groepsdiner of lunch hosten? Dat kan perfect. Beide formules zijn volledig gepersonaliseerd en zijn mogelijk via een reservatie op aanvraag. Een buy-out voor lunch of diner is mogelijk vanaf 18 tot max. 24 personen.
Aanpassingen…
We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met allergieën en dieetwensen van onze klanten, maar door de complexiteit van de gerechten zijn onze aanpassingsmogelijkheden beperkt. De volgende zaken passen we graag voor je aan, indien gewenst:
- Geen vlees
- Geen vis
- Geen schaaldieren
- Geen schelpdieren
- Geen noten
Vegan gerechten kunnen we spijtig genoeg niet aanbieden.
We kijken ernaar uit om jullie cilinair te verwennen!
Connie en Bernard